In onze gemeente hebben we vier oudsten die samen het ‘Oudstenteam’ vormen. Hieronder stellen zij zich aan je voor en kun je lezen welke taak zij binnen het Oudstenteam hebben.

Henriëtte Colijn

Ik ben Henriëtte Colijn, getrouwd en heb drie volwassen kinderen. Vanaf mei 2019 maak ik deel uit van de raad van LEEF! Op dit moment ben ik de voorzitter en heb ik een gedeelde taak samen met Geert voor het onderwijs en de kringen. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de zending en evangelisatie. Mijn verlangen en gebed is om samen met alle leden en bezoekers Jezus te volgen en te dienen.

Geert Verburg

Ik ben Geert Verburg, getrouwd met Ditta, vader van drie zoons en opa van inmiddels drie kleinkinderen. Ik maak vanaf 2021 voor de tweede keer deel uit van het oudsten team. Ik ben eind verantwoordelijk voor de financiën en samen met Henriëtte deel ik de taak voor de kringen en het onderwijs. Ik ben blij en dankbaar dat ik mag bouwen in Gods Koninkrijk waarin LEEF! een levend onderdeel mag zijn!

Jeffrey Timmer

Hoi! Ik ben Jeffrey Timmer, ik ben getrouwd met Corina en ben gezegend met drie geweldige kinderen. Ik ben in mei 2022 ingezegend als oudste. Ik mag God dienen door mijn talenten en gaven in te zetten binnen de gemeente van God. Mijn verantwoordelijkheden zijn communicatie, een gedeelde functie met Marjolein, de zondagsdiensten met daarbij de muziek en aanbidding. Mijn doel is God als gemeente groot maken om zo dicht bij het Vaderhart te komen, voor nieuwe kracht en energie voor in de nieuwe week.

Oudstenteam